SİİRT / MERKEZ - Adnan Menderes İlkokulu

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Kutlandı

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Mrt

Siirt Merkez Adnan Menderes İlkokulu bünyesinde bulunan Anaokulu şubemiz için verilen yemek için haftalık yemek menüsü tablosu aşağıda belirtilmiştir.

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Mrt

Siirt Merkez Adnan Menderes İlkokulumuzun Çok Amaçlı Sınıf Açılışı Gerçekleştirildi

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Kas

Siirt Merkez Adnan Menderes İlk Okulu Anasınıfı Renklendirme Çalışması başarıyla tamamlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize çok çok teşekkür ederiz.

Kas

Siirt Merkez Şehit  Polis Hayrettin Şişman İlkokulu'ndan kardeş okul ziyareti gerçekleşti.

Kas

Sancaklar Ortaokulu Öğretmenlerinden Adnan Menderes İlk Okulumuz Anasınıfına destek

Eyl

Siirt Merkez Adnan Menderes İlkokulu'nda Çabalarımız Sonucu Sınıflarımız Akıllı Tahtalara kavuştu.

Siirt Merkez Adnan Menderes İlk Okulu Birinci Sınıflarımızdan Renkli Görüntüler

Siirt Adnan Menderes İlkokulu Açıldı